Blue Finance Joustolaina

Blue Finance on Blue Finance Oy:n yksi lainabrändi. Blue Finance tarjoaa limiittilainaa 100-5000 euron välillä. Blue Finance ei tarjoa uusille asiakkaille ilmaista ensinostoa. Maksat siis uutena asiakkaana ensinostosta täyden hinnan.

Blue Finance lainayhtiönä

Blue Finance Oy on toiminut Suomessa vuodesta 2011 lähtien. Yritys tarjoaa näinä päivinä limiittiluotta ja pikavippejä. Lainayhtiön pääkonttori sijaitsee Turussa. Blue Finance tarjoaa sivuillaan myös muuntyyppisiä lainoja, esim. luottokorttia. Yrityksen perustuote on kuitenkin korkeakorkoinen limiittilaina.

Blue Financein lainat ja hinnat

Blue Finance limiittilaina hintarakenne:

Lainasumma: 100-5000 euroa
Asiakkaidemme keskimääräinen lainasumma: 3000 euroa
Takaisinmaksuaika: jatkuva joustoluotto
Nimelliskorko: 96%
Nostopalkkio: 15 %
Todellinen vuosikorko: 255,40%

Kenelle Blue Finance myöntää lainaa

Blue Finance ei paljasta tarkkoja tietoja siitä, mitkä lainanmyönnön tarkat kriteerit ovat. Joustoluoton hakeminen vaatii kuitenkin useimmiten täysi-ikäisyyttä, oikeustoimikelpoisuutta ja puhtaan maksuhäiriörekisterin.

Maksaako Blue Finance lainan heti tilille?

Saat Blue Financein lainan saa nopeasti tilille lisämaksusta. Blue Finance hakemuksessa täytyy vielä varmentaa ilmoitetut tulot. Tämä onnistuu lähettämällä esim. palkkakuitin tai käyttämällä Instantor-palvelua.

Voiko Blue Financein lainaa korottaa?

Joustolainaa on harvoin mahdollista korottaa myöhemmin. Tämän takia suosittelemme että haet tarpeeksi suurta luottotiliä, jotta et tarvitse tulevaisuudessa hakea lisää lainaa jos sille on tarvetta.

Blue Financein eräpäivänsiirrot ja maksuvapaat kuukaudet

Blue Financein lainoihin voi tehdä pieniä muutoksia. Lainojen muutokset voit hoitaa joko asiakaspalvelun tai online-palvelun kautta. Alla vielä muutosten hinnat.

  • Laskutustavan muutos: 10 €
  • Eräpäivän muutos: 10 €
  • Maksuvapaa kuukausi: Ei mahdollinen
  • Lyhennysvapaa kuukausi: Ei mahdollinen
  • Minimilyhennyksen pienentäminen: 20 €

Blue Finance kokemuksia

Blue Financein lainat ovat suhteellisen kalliita, jos vertaa muihin lainafirmoihin. Limiittilainan hakuprosessi kätevä. Yhtiö pyytää hakemusvaiheessa tulo- ja menotietojasi. Heille ei kuitenkaan tarvitse toimittaa palkkakuittia tai verotuspäätöstä.

Blue Finance – hyvää ja huonoa

Hyvää: Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa
Hyvää: Hakemusta varten ei tarvitse toimittaa liitteitä
Huonoa: Eräpäivänsiirrot ja muut muutokset pitää sopia aina erikseen asiakaspalvelun kanssa, ei erillistä automaattista online-palvelua
Huonoa: Rahojen pikainen tilitys maksaa ekstraa

Asiakkaidemme arviot

"Tarvitsin viikonlopuksi pientä lainaa ja löysin Limiittilainat.comin kautta joustolainan, jossa oli ilmainen ensinosto jonka sain heti tilille. Kiitos!!"
Kaija Lehtinen
Porvoo
"Suunnittelin Thaimaan matkaa ja halusin lainan jolla voisin maksaa matkan sekä muita matkakuluja. Limiittilainat.com ehdotti minulle Blue Finance joustolainaa."
Liina Keijonen
Jyväskylä
"Olin lähdössä Saksaan tapaamaan sukulaisia ja halusin mukaani pienen matkakassan jota pystyisin käyttämään debit-kortillani. Limiittilainat.com auttoi minua löytämään sopivan lainan!"
Detlef Maanpää
Pori
"Tarvitsin vain pienen parin sadan euron lainan. Pikavippejä ei markkinoilta enää löytynyt, joten otin limiittilainan ilmaisella ensinostolla."
Tiina Kokkonen
Helsinki

Valitse limiittilaina

Käy alla näkyvä lista läpi ja löydä sinulle sopiva limiittilaina. Valitse sinulle sopiva summa. Esimerkkilaskelmista selviää paljonko laina tulee maksamaan.

Täytä lainahakems

Klikkaa valintasi jälkeen "Hae" -nappia. Pääset tästä heti lainafirman hakemukseen. Täytä hakemus huolellisesti.

Nosta rahat tilille

Tunnistaudu vielä verkkopankkitunnuksilla ja toimita lainafirmalle tarvittavat liitteet. Saat tämän jälkeen rahat tilillesi.