Komplett BankJoustolaina

Komplett Bank on Komplett Bank ASA:n yksi lainabrändi. Komplett Bank tarjoaa limiittilainaa 1000-50000 euron välillä. Komplett Bank ei tarjoa uusille asiakkaille ilmaista ensinostoa. Maksat siis uutena asiakkaana ensinostosta täyden hinnan.

Komplett Bank lainayhtiönä

Komplett Bank ASA on toiminut Suomessa vuodesta 2014 lähtien. Yritys tarjoaa näinä päivinä joustolainaa ja luottokorttia. Lainayhtiön pääkonttori sijaitsee Norjassa. Komplett Bank tarjoaa sivuillaan myös muuntyyppisiä lainoja, esim. luottokorttia. Yrityksen perustuote on kuitenkin korkeakorkoinen limiittilaina.

Komplett Bankin lainat ja hinnat

Komplett Bank limiittilaina hintarakenne:

Lainasumma: 1000-50000 euroa
Asiakkaidemme keskimääräinen lainasumma: 5000 euroa
Takaisinmaksuaika: jatkuva joustoluotto
Nimelliskorko: 4,9 % – 19,9 %%
Nostopalkkio: 0 €
Todellinen vuosikorko: 14,90 %%

Kenelle Komplett Bank myöntää lainaa

Komplett Bank ei valitettavasti kerro mitkä luoton tarkat kriteerit ovat. Limiittilainaa hakiessa vaaditaan usein puhdas maksuhäiriörekisteri, ainakin 18 vuoden ikää ja oikeustoimikelpoisuus.

Maksaako Komplett Bank lainan heti tilille?

Saat Komplett Bankin noston heti tilille jos haet lainaa päiväsaikaan. Komplett Bank hakemuksessa täytyy vielä varmentaa ilmoitetut tulot. Tämä onnistuu lähettämällä esim. palkkakuitin tai käyttämällä Instantor-palvelua.

Voiko Komplett Bankin lainaa korottaa?

Joustolainaa on harvoin mahdollista korottaa myöhemmin. Tämän takia suosittelemme että haet tarpeeksi suurta luottotiliä, jotta et tarvitse tulevaisuudessa hakea lisää lainaa jos sille on tarvetta.

Komplett Bankin eräpäivänsiirrot ja maksuvapaat kuukaudet

Komplett Bankin lainoihin voi tehdä pieniä muutoksia. Lainojen muutokset voit hoitaa joko asiakaspalvelun tai online-palvelun kautta. Alla vielä muutosten hinnat.

  • Laskutustavan muutos: Ei mahdollinen
  • Eräpäivän muutos: Ei mahdollinen
  • Maksuvapaa kuukausi: Ei mahdollinen
  • Lyhennysvapaa kuukausi: Maksamalla laskun vähimmäissumman
  • Minimilyhennyksen pienentäminen: Ei mahdollinen

Komplett Bank kokemuksia

Komplett Bankin lainat ovat suhteellisen kalliita, jos vertaa muihin lainafirmoihin. Lainojen haku on tehty mahdollisimman helpoksi. Yhtiö pyytää vielä hakemusvaiheessa tulotietojen varmennusta. Joten sinun täytyy lähettää heille kopio esim. viimeisimmästä palkkakuitista.

Komplett Bank – hyvää ja huonoa

Hyvää: Nopea ja suoraviivainen lainaprosessi
Hyvää: Nopea prosessi, saat rahat nopeasti tilile
Huonoa: Korkeat hinnat
Huonoa: Epäselvät tuotteet nettisivujen perusteella

Asiakkaidemme arviot

"Tarvitsin viikonlopuksi pientä lainaa ja löysin Limiittilainat.comin kautta joustolainan, jossa oli ilmainen ensinosto jonka sain heti tilille. Kiitos!!"
Kaija Lehtinen
Porvoo
"Suunnittelin Thaimaan matkaa ja halusin lainan jolla voisin maksaa matkan sekä muita matkakuluja. Limiittilainat.com ehdotti minulle Komplett Bank joustolainaa."
Liina Keijonen
Jyväskylä
"Olin lähdössä Saksaan tapaamaan sukulaisia ja halusin mukaani pienen matkakassan jota pystyisin käyttämään debit-kortillani. Limiittilainat.com auttoi minua löytämään sopivan lainan!"
Detlef Maanpää
Pori
"Tarvitsin vain pienen parin sadan euron lainan. Pikavippejä ei markkinoilta enää löytynyt, joten otin limiittilainan ilmaisella ensinostolla."
Tiina Kokkonen
Helsinki

Valitse limiittilaina

Käy alla näkyvä lista läpi ja löydä sinulle sopiva limiittilaina. Valitse sinulle sopiva summa. Esimerkkilaskelmista selviää paljonko laina tulee maksamaan.

Täytä lainahakems

Klikkaa valintasi jälkeen "Hae" -nappia. Pääset tästä heti lainafirman hakemukseen. Täytä hakemus huolellisesti.

Nosta rahat tilille

Tunnistaudu vielä verkkopankkitunnuksilla ja toimita lainafirmalle tarvittavat liitteet. Saat tämän jälkeen rahat tilillesi.