Everyday Joustolaina

Everyday on OPR-Finance Oy:n yksi lainabrändi. Everyday tarjoaa limiittilainaa 20-2000 euron välillä. Everyday ei tarjoa uusille asiakkaille ilmaista ensinostoa. Maksat siis uutena asiakkaana ensinostosta täyden hinnan.

Everyday lainayhtiönä

OPR-Finance Oy on toiminut Suomessa vuodesta 2005 lähtien. Yritys tarjoaa näinä päivinä joustolainaa. Lainayhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Everyday on brändinä uudempi ja on ollut toiminnassa muutamia vuosia. Everyday tarjoaa sivuillaan myös muuntyyppisiä lainoja, esim. pikavippiä. Yrityksen perustuote on kuitenkin korkeakorkoinen limiittilaina.

Everydayin lainat ja hinnat

Everyday limiittilaina hintarakenne:

Lainasumma: 20-2000 euroa
Asiakkaidemme keskimääräinen lainasumma: 1000 euroa
Takaisinmaksuaika: jatkuva joustoluotto
Nimelliskorko: Kuukausikorko 5 %%
Nostopalkkio: 15 %
Todellinen vuosikorko: 92,04 %%

Kenelle Everyday myöntää lainaa

Everyday ei paljasta tarkkoja tietoja siitä, mitkä lainanmyönnön tarkat kriteerit ovat. Joustolainaa voi hakea henkilö joka on aiemmin hoitanut raha-asiansa kunnolla, on oikeustoimikelpoinen ja on täysi-ikäinen.

Maksaako Everyday lainan heti tilille?

Saat Everydayn varat pikaisesti tilillesi jos täytät hakemuksen toimistoaikoina. Everyday hakemuksessa täytyy vielä varmentaa ilmoitetut tulot. Tämä onnistuu lähettämällä esim. palkkakuitin tai käyttämällä Instantor-palvelua.

Voiko Everydayin lainaa korottaa?

Joustolainaa on harvoin mahdollista korottaa myöhemmin. Tämän takia suosittelemme että haet tarpeeksi suurta luottotiliä, jotta et tarvitse tulevaisuudessa hakea lisää lainaa jos sille on tarvetta.

Everydayin eräpäivänsiirrot ja maksuvapaat kuukaudet

Everydayn lainoihin voi tehdä pieniä muutoksia. Online-palvelussa saat tehtyä kaikki mahdolliset muutokset. Tässä vielä muutosten mahdolliset lisäkulut.

  • Laskutustavan muutos: Ilmainen online-palvelussa
  • Eräpäivän muutos: Ei mahdollinen
  • Maksuvapaa kuukausi: Ei mahdollinen
  • Lyhennysvapaa kuukausi: Ei mahdollinen
  • Minimilyhennyksen pienentäminen: Ei mahdollinen

Everyday kokemuksia

Everydayn lainat ovar suhteellisen edullisia. Limiittilainan hakuprosessi kätevä. Yhtiö pyytää vielä hakemusvaiheessa tulotietojen varmennusta. Joten sinun täytyy lähettää heille kopio esim. viimeisimmästä palkkakuitista.

Everyday – hyvää ja huonoa

Hyvää: Todella ripeä lainaprosessi
Hyvää: Nopea prosessi, saat rahat nopeasti tilile
Huonoa: Korkeat hinnat
Huonoa: Niukalti tietoa lainojen ominaisuuksista etukäteen

Asiakkaidemme arviot

"Tarvitsin viikonlopuksi pientä lainaa ja löysin Limiittilainat.comin kautta joustolainan, jossa oli ilmainen ensinosto jonka sain heti tilille. Kiitos!!"
Kaija Lehtinen
Porvoo
"Suunnittelin Thaimaan matkaa ja halusin lainan jolla voisin maksaa matkan sekä muita matkakuluja. Limiittilainat.com ehdotti minulle Everyday joustolainaa."
Liina Keijonen
Jyväskylä
"Olin lähdössä Saksaan tapaamaan sukulaisia ja halusin mukaani pienen matkakassan jota pystyisin käyttämään debit-kortillani. Limiittilainat.com auttoi minua löytämään sopivan lainan!"
Detlef Maanpää
Pori
"Tarvitsin vain pienen parin sadan euron lainan. Pikavippejä ei markkinoilta enää löytynyt, joten otin limiittilainan ilmaisella ensinostolla."
Tiina Kokkonen
Helsinki

Valitse limiittilaina

Käy alla näkyvä lista läpi ja löydä sinulle sopiva limiittilaina. Valitse sinulle sopiva summa. Esimerkkilaskelmista selviää paljonko laina tulee maksamaan.

Täytä lainahakems

Klikkaa valintasi jälkeen "Hae" -nappia. Pääset tästä heti lainafirman hakemukseen. Täytä hakemus huolellisesti.

Nosta rahat tilille

Tunnistaudu vielä verkkopankkitunnuksilla ja toimita lainafirmalle tarvittavat liitteet. Saat tämän jälkeen rahat tilillesi.