Euroloan Joustolaina

Euroloan on Mash Finance Oyj:n yksi lainabrändi. Euroloan tarjoaa limiittilainaa 100-10000 euron välillä. Euroloan ei tarjoa uusille asiakkaille ilmaista ensinostoa. Maksat siis uutena asiakkaana ensinostosta täyden hinnan.

Euroloan lainayhtiönä

Mash Finance Oyj on toiminut Suomessa vuodesta 2007 lähtien. Yritys tarjoaa näinä päivinä limiittilainaa. Lainayhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Euroloan tarjoaa sivuillaan myös muuntyyppisiä lainoja, esim. netin maksutapaa. Yrityksen perustuote on kuitenkin korkeakorkoinen limiittilaina.

Euroloanin lainat ja hinnat

Euroloan limiittilaina hintarakenne:

Lainasumma: 100-10000 euroa
Asiakkaidemme keskimääräinen lainasumma: 3000 euroa
Takaisinmaksuaika: jatkuva joustoluotto
Nimelliskorko: 0-35 %%
Nostopalkkio: 0€
Todellinen vuosikorko: 17,63–50 %%

Kenelle Euroloan myöntää lainaa

Euroloan ei paljasta tarkkoja tietoja siitä, mitkä lainanmyönnön tarkat kriteerit ovat. Joustoluoton hakeminen vaatii kuitenkin useimmiten täysi-ikäisyyttä, oikeustoimikelpoisuutta ja puhtaan maksuhäiriörekisterin.

Maksaako Euroloan lainan heti tilille?

Saat Euroloanin lainan saa nopeasti tilille lisämaksusta. Euroloan hakemuksessa täytyy vielä varmentaa ilmoitetut tulot. Tämä onnistuu lähettämällä esim. palkkakuitin tai käyttämällä Instantor-palvelua.

Voiko Euroloanin lainaa korottaa?

Joustolainaa on harvoin mahdollista korottaa myöhemmin. Tämän takia suosittelemme että haet tarpeeksi suurta luottotiliä, jotta et tarvitse tulevaisuudessa hakea lisää lainaa jos sille on tarvetta.

Euroloanin eräpäivänsiirrot ja maksuvapaat kuukaudet

Euroloanin lainoihin voi tehdä pieniä muutoksia. Online-palvelussa saat tehtyä kaikki mahdolliset muutokset. Tässä vielä muutosten mahdolliset lisäkulut.

  • Laskutustavan muutos: Paperilasku 3,90€
  • Eräpäivän muutos: 5€
  • Maksuvapaa kuukausi: Ei mahdollinen
  • Lyhennysvapaa kuukausi: Ei mahdollinen
  • Minimilyhennyksen pienentäminen: 0–5 € + 0–4 %

Euroloan kokemuksia

Euroloanin lainat ovar suhteellisen edullisia. Lainojen haku on tehty mahdollisimman helpoksi. Yhtiö pyytää hakemusvaiheessa tulo- ja menotietojasi. Heille ei kuitenkaan tarvitse toimittaa palkkakuittia tai verotuspäätöstä.

Euroloan – hyvää ja huonoa

Hyvää: Keskitasoa matalammat hinnat
Hyvää: Instantorilla suoraan läpi, ei liitteitä
Huonoa: Nopean ulosmaksun erilliset maksut
Huonoa: Epäselvät tuotteet nettisivujen perusteella

Asiakkaidemme arviot

"Tarvitsin viikonlopuksi pientä lainaa ja löysin Limiittilainat.comin kautta joustolainan, jossa oli ilmainen ensinosto jonka sain heti tilille. Kiitos!!"
Kaija Lehtinen
Porvoo
"Suunnittelin Thaimaan matkaa ja halusin lainan jolla voisin maksaa matkan sekä muita matkakuluja. Limiittilainat.com ehdotti minulle Euroloan joustolainaa."
Liina Keijonen
Jyväskylä
"Olin lähdössä Saksaan tapaamaan sukulaisia ja halusin mukaani pienen matkakassan jota pystyisin käyttämään debit-kortillani. Limiittilainat.com auttoi minua löytämään sopivan lainan!"
Detlef Maanpää
Pori
"Tarvitsin vain pienen parin sadan euron lainan. Pikavippejä ei markkinoilta enää löytynyt, joten otin limiittilainan ilmaisella ensinostolla."
Tiina Kokkonen
Helsinki

Valitse limiittilaina

Käy alla näkyvä lista läpi ja löydä sinulle sopiva limiittilaina. Valitse sinulle sopiva summa. Esimerkkilaskelmista selviää paljonko laina tulee maksamaan.

Täytä lainahakems

Klikkaa valintasi jälkeen "Hae" -nappia. Pääset tästä heti lainafirman hakemukseen. Täytä hakemus huolellisesti.

Nosta rahat tilille

Tunnistaudu vielä verkkopankkitunnuksilla ja toimita lainafirmalle tarvittavat liitteet. Saat tämän jälkeen rahat tilillesi.