Risicum Joustolaina

Risicum on Aurajoki Nordic Oy:n yksi lainabrändi. Risicum tarjoaa limiittilainaa 100-5000 euron välillä. Risicum tarjoaa uusille asiakkailleen kuluttoman ensinoston 300 euroon asti. Jos et ole ennestään Aurajoki Nordic Oy:n asiakas, voit lunastaa tämän tarjouksen.

Risicum lainayhtiönä

Aurajoki Nordic Oy on toiminut Suomessa vuodesta 2008 lähtien. Yritys tarjoaa näinä päivinä limiittilainaa ja kertalainoja. Lainayhtiön pääkonttori sijaitsee Turussa. Risicum tarjoaa sivuillaan myös muuntyyppisiä lainoja, esim. kulutusluottoa. Yrityksen perustuote on kuitenkin korkeakorkoinen limiittilaina.

Risicumin lainat ja hinnat

Risicum limiittilaina hintarakenne:

Lainasumma: 100-5000 euroa
Asiakkaidemme keskimääräinen lainasumma: 2000 euroa
Takaisinmaksuaika: jatkuva joustoluotto
Nimelliskorko: 29%-39%
Nostopalkkio: 12,5%
Todellinen vuosikorko: max. 77,16 %

Kenelle Risicum myöntää lainaa

Risicum ei anna tarkempia tietoja siitä mitä luotonantokriteereitä on lainanmyönnön suhteen. Joustolainaa voi hakea henkilö joka on aiemmin hoitanut raha-asiansa kunnolla, on oikeustoimikelpoinen ja on täysi-ikäinen.

Maksaako Risicum lainan heti tilille?

Saat Risicumin varat pikaisesti tilillesi jos täytät hakemuksen toimistoaikoina. Risicum hakemuksessa täytyy vielä varmentaa ilmoitetut tulot. Tämä onnistuu lähettämällä esim. palkkakuitin tai käyttämällä Instantor-palvelua.

Voiko Risicumin lainaa korottaa?

Joustolainaa on harvoin mahdollista korottaa myöhemmin. Tämän takia suosittelemme että haet tarpeeksi suurta luottotiliä, jotta et tarvitse tulevaisuudessa hakea lisää lainaa jos sille on tarvetta.

Risicumin eräpäivänsiirrot ja maksuvapaat kuukaudet

Risicumin lainoihin voi tehdä pieniä muutoksia. Online-palvelussa saat tehtyä kaikki mahdolliset muutokset. Tässä vielä muutosten mahdolliset lisäkulut.

  • Laskutustavan muutos: Ei mahdollinen
  • Eräpäivän muutos: Ei mahdollinen
  • Maksuvapaa kuukausi: Ilmainen. Mahdollista kolmen maksetun erän jälkeen
  • Lyhennysvapaa kuukausi: Ei mahdollinen
  • Minimilyhennyksen pienentäminen: Ei mahdollinen

Risicum kokemuksia

Risicumin lainat ovar suhteellisen edullisia. Limiittilainan hakuprosessi kätevä. Yhtiö tarjoaa myös mahdollisuuttaa käyttää Instantoria tulotietojen varmentamiseen. Tällä tavalla et tarvitse lähettää palveluun palkkakuittia erikseen.

Risicum – hyvää ja huonoa

Hyvää: Palaavia tyytyväisiä käyttäjiä
Hyvää: Nopea ja suoraviivainen lainaprosessi
Huonoa: Tulotietovarmistukseen tarvitaan liitteet, mikäli Instantor-tarkistus ei mennyt läpi.
Huonoa: Niukalti tietoa lainojen ominaisuuksista etukäteen

Asiakkaidemme arviot

"Tarvitsin viikonlopuksi pientä lainaa ja löysin Limiittilainat.comin kautta joustolainan, jossa oli ilmainen ensinosto jonka sain heti tilille. Kiitos!!"
Kaija Lehtinen
Porvoo
"Suunnittelin Thaimaan matkaa ja halusin lainan jolla voisin maksaa matkan sekä muita matkakuluja. Limiittilainat.com ehdotti minulle Risicum joustolainaa."
Liina Keijonen
Jyväskylä
"Olin lähdössä Saksaan tapaamaan sukulaisia ja halusin mukaani pienen matkakassan jota pystyisin käyttämään debit-kortillani. Limiittilainat.com auttoi minua löytämään sopivan lainan!"
Detlef Maanpää
Pori
"Tarvitsin vain pienen parin sadan euron lainan. Pikavippejä ei markkinoilta enää löytynyt, joten otin limiittilainan ilmaisella ensinostolla."
Tiina Kokkonen
Helsinki

Valitse limiittilaina

Käy alla näkyvä lista läpi ja löydä sinulle sopiva limiittilaina. Valitse sinulle sopiva summa. Esimerkkilaskelmista selviää paljonko laina tulee maksamaan.

Täytä lainahakems

Klikkaa valintasi jälkeen "Hae" -nappia. Pääset tästä heti lainafirman hakemukseen. Täytä hakemus huolellisesti.

Nosta rahat tilille

Tunnistaudu vielä verkkopankkitunnuksilla ja toimita lainafirmalle tarvittavat liitteet. Saat tämän jälkeen rahat tilillesi.