Saldo Joustolaina

Saldo on Tact Finance Oy:n yksi lainabrändi. Saldo tarjoaa limiittilainaa 500-2000 euron välillä. Saldo tarjoaa kilpailijoihin verrattuna, suhteellisen kallista lainaa. Suosittelemme siksi, että haet joustolainaa lainanvälittäjän kautta niin näet mikä luoton lopullinen hinta tulee olemaan

Saldo lainayhtiönä

Tact Finance Oy on toiminut Suomessa vuodesta 2006 lähtien. Yritys tarjoaa näinä päivinä joustolainaa ja kulutusluottoja. Lainayhtiön pääkonttori sijaitsee Turussa. Saldo tarjoaa sivuillaan myös muuntyyppisiä lainoja, esim. yrityslainaa. Yrityksen perustuote on kuitenkin korkeakorkoinen limiittilaina.

Saldon lainat ja hinnat

Saldo limiittilaina hintarakenne:

Lainasumma: 500-2000 euroa
Asiakkaidemme keskimääräinen lainasumma: 2000 euroa
Takaisinmaksuaika: jatkuva joustoluotto
Nimelliskorko: 23,88-72%
Nostopalkkio: 5% + 9,90 euroa
Todellinen vuosikorko: 49,77%-131,66%

Kenelle Saldo myöntää lainaa

Saldo mitä luotonantokriteereitä on lainanmyönnön suhteen. Joustolainaa voit kuitenkin hakea jos olet oikeustoimikelpoinen, täysi-ikäinen henkilö, joka on aiemmin hoitanut raha-asiansa moitteettomasti.

Maksaako Saldo lainan heti tilille?

Saat Saldon noston heti tilille jos valitse hakuvaiheessa “Pikanoston”. Nopeammasta nostosta tulee lisäkuluja: 3,5€-4,5€ + 3,9%-4,9% nostosummasta. Saldo ei mainitse tarvitaanko hakemukseen liitteitä, vai voiko käyttää Instantoria tulojen varmentamiseen tai saako heiltä lainaa ilman liitteitä. 

Voiko Saldon lainaa korottaa?

Limmittilainaa korotetaan automaattisesti, jos sinulla on vain pienin 500€ luotto käytössäsi. Voit tarkistaa MySaldo-palvelusta oman lainasi tilanteen.

Saldon eräpäivänsiirrot ja maksuvapaat kuukaudet

Saldon lainoihin voi tehdä montakin muutosta, mutta kaikista peritään lisämaksut. Muutoksia voit tehdä MySaldo-palvelussa. Alla vielä toimenpiteistä veloitettavat kulut.

  • Laskutustavan muutos: 5€
  • Eräpäivän muutos: 10€
  • Maksuvapaa kuukausi: 30€
  • Lyhennysvapaa kuukausi: 10€
  • Minimilyhennyksen pienentäminen: 20€

Saldo kokemuksia

Saldon lainat ovat muita firmoja kalliimpi. Hakuprosessi on kuitenkin kätevä ja nopea ja noston saa halutessaan heti tilille. Kuitenkin, jokaisesta muutoksesta tulee lisäkuluja. Nostot, maksuvapaat, eräpäivänsiirrot jne. nostaa lainakustannuksia noin 72% nimelliskoron kanssa ylös – nopeasti.

Saldo – hyvää ja huonoa

Hyvää: Nopea ja suoraviivainen lainaprosessi
Hyvää: Ei liitteitä
Huonoa: Nopean ulosmaksun erilliset maksut
Huonoa: Korkeat hinnat

Asiakkaidemme arviot

"Tarvitsin viikonlopuksi pientä lainaa ja löysin Limiittilainat.comin kautta joustolainan, jossa oli ilmainen ensinosto jonka sain heti tilille. Kiitos!!"
Kaija Lehtinen
Porvoo
"Suunnittelin Thaimaan matkaa ja halusin lainan jolla voisin maksaa matkan sekä muita matkakuluja. Limiittilainat.com ehdotti minulle Saldo joustolainaa."
Liina Keijonen
Jyväskylä
"Olin lähdössä Saksaan tapaamaan sukulaisia ja halusin mukaani pienen matkakassan jota pystyisin käyttämään debit-kortillani. Limiittilainat.com auttoi minua löytämään sopivan lainan!"
Detlef Maanpää
Pori
"Tarvitsin vain pienen parin sadan euron lainan. Pikavippejä ei markkinoilta enää löytynyt, joten otin limiittilainan ilmaisella ensinostolla."
Tiina Kokkonen
Helsinki

Valitse limiittilaina

Käy alla näkyvä lista läpi ja löydä sinulle sopiva limiittilaina. Valitse sinulle sopiva summa. Esimerkkilaskelmista selviää paljonko laina tulee maksamaan.

Täytä lainahakems

Klikkaa valintasi jälkeen "Hae" -nappia. Pääset tästä heti lainafirman hakemukseen. Täytä hakemus huolellisesti.

Nosta rahat tilille

Tunnistaudu vielä verkkopankkitunnuksilla ja toimita lainafirmalle tarvittavat liitteet. Saat tämän jälkeen rahat tilillesi.