Laina.fi Joustolaina

Laina.fi on Aurajoki Nordic Oy:n yksi lainabrändi. Laina.fi tarjoaa limiittilainaa 100-5000 euron välillä. Laina.fi ei tarjoa uusille asiakkaille ilmaista ensinostoa. Maksat siis uutena asiakkaana ensinostosta täyden hinnan.

Laina.fi lainayhtiönä

Aurajoki Nordic Oy on toiminut Suomessa vuodesta 2006 lähtien. Yritys tarjoaa näinä päivinä kertalainaa ja käyttölainoja. Lainayhtiön pääkonttori sijaitsee Turussa. Laina.fi tarjoaa sivuillaan myös muuntyyppisiä lainoja, esim. pikalainaa. Yrityksen perustuote on kuitenkin korkeakorkoinen limiittilaina.

Laina.fiin lainat ja hinnat

Laina.fi limiittilaina hintarakenne:

Lainasumma: 100-5000 euroa
Asiakkaidemme keskimääräinen lainasumma: 2000 euroa
Takaisinmaksuaika: jatkuva joustoluotto
Nimelliskorko: 24,5% tai 29 %
Nostopalkkio: 9,25 %
Todellinen vuosikorko: max. 49,80 %

Kenelle Laina.fi myöntää lainaa

Laina.fi ei anna tarkempia tietoja siitä mitä luotonantokriteereitä on lainanmyönnön suhteen. Limiittiä voit kuitenkin hakea jos olet oikeustoimikelpoinen, täysi-ikäinen henkilö, joka on aiemmin hoitanut raha-asiansa moitteettomasti.

Maksaako Laina.fi lainan heti tilille?

Saat Laina.fiin rahat suoraan tilille jos teet hakemuksen päiväsaikaan. Laina.fi hakemuksessa täytyy vielä varmentaa ilmoitetut tulot. Tämä onnistuu lähettämällä esim. palkkakuitin tai käyttämällä Instantor-palvelua.

Voiko Laina.fiin lainaa korottaa?

Joustolainaa on harvoin mahdollista korottaa myöhemmin. Tämän takia suosittelemme että haet tarpeeksi suurta luottotiliä, jotta et tarvitse tulevaisuudessa hakea lisää lainaa jos sille on tarvetta.

Laina.fiin eräpäivänsiirrot ja maksuvapaat kuukaudet

Laina.fiin lainoihin voi tehdä pieniä muutoksia. Online-palvelussa saat tehtyä kaikki mahdolliset muutokset. Tässä vielä muutosten mahdolliset lisäkulut.

  • Laskutustavan muutos: Ei mahdollinen
  • Eräpäivän muutos: Ei mahdollinen
  • Maksuvapaa kuukausi: Ei mahdollinen
  • Lyhennysvapaa kuukausi: 0 €
  • Minimilyhennyksen pienentäminen: Ei mahdollinen

Laina.fi kokemuksia

Laina.fiin lainat ovat markkinoiden edullisimpia. Lainojen haku on tehty mahdollisimman helpoksi. Yhtiö tarjoaa myös mahdollisuuttaa käyttää Instantoria tulotietojen varmentamiseen. Tällä tavalla et tarvitse lähettää palveluun palkkakuittia erikseen.

Laina.fi – hyvää ja huonoa

Hyvää: Todella ripeä lainaprosessi
Hyvää: Hakemusta varten ei tarvitse toimittaa liitteitä
Huonoa: Tulotietovarmistukseen tarvitaan liitteet, mikäli Instantor-tarkistus ei mennyt läpi.
Huonoa: Epäselvät tuotteet nettisivujen perusteella

Asiakkaidemme arviot

"Tarvitsin viikonlopuksi pientä lainaa ja löysin Limiittilainat.comin kautta joustolainan, jossa oli ilmainen ensinosto jonka sain heti tilille. Kiitos!!"
Kaija Lehtinen
Porvoo
"Suunnittelin Thaimaan matkaa ja halusin lainan jolla voisin maksaa matkan sekä muita matkakuluja. Limiittilainat.com ehdotti minulle Laina.fi joustolainaa."
Liina Keijonen
Jyväskylä
"Olin lähdössä Saksaan tapaamaan sukulaisia ja halusin mukaani pienen matkakassan jota pystyisin käyttämään debit-kortillani. Limiittilainat.com auttoi minua löytämään sopivan lainan!"
Detlef Maanpää
Pori
"Tarvitsin vain pienen parin sadan euron lainan. Pikavippejä ei markkinoilta enää löytynyt, joten otin limiittilainan ilmaisella ensinostolla."
Tiina Kokkonen
Helsinki

Valitse limiittilaina

Käy alla näkyvä lista läpi ja löydä sinulle sopiva limiittilaina. Valitse sinulle sopiva summa. Esimerkkilaskelmista selviää paljonko laina tulee maksamaan.

Täytä lainahakems

Klikkaa valintasi jälkeen "Hae" -nappia. Pääset tästä heti lainafirman hakemukseen. Täytä hakemus huolellisesti.

Nosta rahat tilille

Tunnistaudu vielä verkkopankkitunnuksilla ja toimita lainafirmalle tarvittavat liitteet. Saat tämän jälkeen rahat tilillesi.