Suomilimiitti Joustolaina

Suomilimiitti on J.W.-Yhtiöt Oy:n yksi lainabrändi. Suomilimiitti tarjoaa limiittilainaa 10-2000 euron välillä. Suomilimiitti tarjoaa uusille asiakkailleen kuluttoman ensinoston 300 euroon asti. Jos et ole ennestään J.W.-Yhtiöt Oy:n asiakas, voit lunastaa tämän tarjouksen.

Suomilimiitti lainayhtiönä

J.W.-Yhtiöt Oy on toiminut Suomessa vuodesta 2006 lähtien. Yritys tarjoaa näinä päivinä limiittilainaa ja kulutusluottoa. Lainayhtiön pääkonttori sijaitsee Lahdessa. Suomilimiitti tarjoaa sivuillaan myös muuntyyppisiä lainoja, esim. pikavippejä. Yrityksen perustuote on kuitenkin korkeakorkoinen limiittilaina.

Suomilimiittiin lainat ja hinnat

Suomilimiitti limiittilaina hintarakenne:

Lainasumma: 10-2000 euroa
Asiakkaidemme keskimääräinen lainasumma: 1000 euroa
Takaisinmaksuaika: jatkuva joustoluotto
Nimelliskorko: 8,9%
Nostopalkkio: 15%
Todellinen vuosikorko: 163,97%

Kenelle Suomilimiitti myöntää lainaa

Suomilimiitti ei avaa mitä he tarkalleen vaativat lainanhakijalta. Joustoluoton hakeminen vaatii kuitenkin useimmiten täysi-ikäisyyttä, oikeustoimikelpoisuutta ja puhtaan maksuhäiriörekisterin.

Maksaako Suomilimiitti lainan heti tilille?

Saat Suomilimiittiin varat pikaisesti tilillesi jos täytät hakemuksen toimistoaikoina. Suomilimiitti hakemuksessa täytyy vielä varmentaa ilmoitetut tulot. Tämä onnistuu lähettämällä esim. palkkakuitin tai käyttämällä Instantor-palvelua.

Voiko Suomilimiittiin lainaa korottaa?

Joustolainaa on harvoin mahdollista korottaa myöhemmin. Tämän takia suosittelemme että haet tarpeeksi suurta luottotiliä, jotta et tarvitse tulevaisuudessa hakea lisää lainaa jos sille on tarvetta.

Suomilimiittiin eräpäivänsiirrot ja maksuvapaat kuukaudet

Suomilimiittiin lainoihin voi tehdä pieniä muutoksia. Lainojen muutokset voit hoitaa joko asiakaspalvelun tai online-palvelun kautta. Alla vielä muutosten hinnat.

  • Laskutustavan muutos: Ei mahdollinen
  • Eräpäivän muutos: Ei mahdollinen
  • Maksuvapaa kuukausi: 0€
  • Lyhennysvapaa kuukausi: 0€
  • Minimilyhennyksen pienentäminen: Ei mahdollinen

Suomilimiitti kokemuksia

Suomilimiittiin lainat ovat suhteellisen kalliita, jos vertaa muihin lainafirmoihin. Lainojen haku on tehty mahdollisimman helpoksi. Yhtiö pyytää vielä hakemusvaiheessa tulotietojen varmennusta. Joten sinun täytyy lähettää heille kopio esim. viimeisimmästä palkkakuitista.

Suomilimiitti – hyvää ja huonoa

Hyvää: Ensinosto ilman korkoja ja kuluja uudelle asiakkaalle
Hyvää: Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa
Huonoa: Niukalti tietoa lainojen ominaisuuksista etukäteen
Huonoa: Kuluja kaikista toimenpiteistä, myös lainan käyttöön liittyvistä

Asiakkaidemme arviot

"Tarvitsin viikonlopuksi pientä lainaa ja löysin Limiittilainat.comin kautta joustolainan, jossa oli ilmainen ensinosto jonka sain heti tilille. Kiitos!!"
Kaija Lehtinen
Porvoo
"Suunnittelin Thaimaan matkaa ja halusin lainan jolla voisin maksaa matkan sekä muita matkakuluja. Limiittilainat.com ehdotti minulle Suomilimiitti joustolainaa."
Liina Keijonen
Jyväskylä
"Olin lähdössä Saksaan tapaamaan sukulaisia ja halusin mukaani pienen matkakassan jota pystyisin käyttämään debit-kortillani. Limiittilainat.com auttoi minua löytämään sopivan lainan!"
Detlef Maanpää
Pori
"Tarvitsin vain pienen parin sadan euron lainan. Pikavippejä ei markkinoilta enää löytynyt, joten otin limiittilainan ilmaisella ensinostolla."
Tiina Kokkonen
Helsinki

Valitse limiittilaina

Käy alla näkyvä lista läpi ja löydä sinulle sopiva limiittilaina. Valitse sinulle sopiva summa. Esimerkkilaskelmista selviää paljonko laina tulee maksamaan.

Täytä lainahakems

Klikkaa valintasi jälkeen "Hae" -nappia. Pääset tästä heti lainafirman hakemukseen. Täytä hakemus huolellisesti.

Nosta rahat tilille

Tunnistaudu vielä verkkopankkitunnuksilla ja toimita lainafirmalle tarvittavat liitteet. Saat tämän jälkeen rahat tilillesi.