Limiitti Joustolaina

Limiitti on Tact Finance Oyj:n yksi lainabrändi. Limiitti tarjoaa limiittilainaa 500-2000 euron välillä. Limiitti ei tarjoa uusille asiakkaille ilmaista ensinostoa. Maksat siis uutena asiakkaana ensinostosta täyden hinnan.

Limiitti lainayhtiönä

Tact Finance Oyj on toiminut Suomessa vuodesta 2006 lähtien. Yritys tarjoaa näinä päivinä joustolainaa. Lainayhtiön pääkonttori sijaitsee Turussa. Limiitti tarjoaa sivuillaan myös muuntyyppisiä lainoja, esim. pikavippiä. Yrityksen perustuote on kuitenkin korkeakorkoinen limiittilaina.

Limiittiin lainat ja hinnat

Limiitti limiittilaina hintarakenne:

Lainasumma: 500-2000 euroa
Asiakkaidemme keskimääräinen lainasumma: 1000 euroa
Takaisinmaksuaika: jatkuva joustoluotto
Nimelliskorko: 23,88 – 72,00%
Nostopalkkio: 5,0 % + 9,90 €
Todellinen vuosikorko: min. 49,77 %, max. 131,66 %%

Kenelle Limiitti myöntää lainaa

Limiitti ei avaa mitä he tarkalleen vaativat lainanhakijalta. Joustolainaa voi hakea henkilö joka on aiemmin hoitanut raha-asiansa kunnolla, on oikeustoimikelpoinen ja on täysi-ikäinen.

Maksaako Limiitti lainan heti tilille?

Saat Limiittiin lainan saa nopeasti tilille lisämaksusta. Limiitti hakemuksessa täytyy vielä varmentaa ilmoitetut tulot. Tämä onnistuu lähettämällä esim. palkkakuitin tai käyttämällä Instantor-palvelua.

Voiko Limiittiin lainaa korottaa?

Joustolainaa on harvoin mahdollista korottaa myöhemmin. Tämän takia suosittelemme että haet tarpeeksi suurta luottotiliä, jotta et tarvitse tulevaisuudessa hakea lisää lainaa jos sille on tarvetta.

Limiittiin eräpäivänsiirrot ja maksuvapaat kuukaudet

Limiittiin lainoihin voi tehdä pieniä muutoksia. Online-palvelussa saat tehtyä kaikki mahdolliset muutokset. Tässä vielä muutosten mahdolliset lisäkulut.

  • Laskutustavan muutos: 5 €
  • Eräpäivän muutos: 10 €
  • Maksuvapaa kuukausi: 30 €
  • Lyhennysvapaa kuukausi: 10 €
  • Minimilyhennyksen pienentäminen: 20 €

Limiitti kokemuksia

Limiittiin lainat eivät ole markkinoiden kalleimmasta päästä. Lainojen haku on tehty mahdollisimman helpoksi. Yhtiö pyytää hakemusvaiheessa tulo- ja menotietojasi. Heille ei kuitenkaan tarvitse toimittaa palkkakuittia tai verotuspäätöstä.

Limiitti – hyvää ja huonoa

Hyvää: Suoraviivainen prosessi, rahat heti tilille
Hyvää: Korotusmahdollisuus
Huonoa: Rahojen pikainen tilitys maksaa ekstraa
Huonoa: Korkeat hinnat

Asiakkaidemme arviot

"Tarvitsin viikonlopuksi pientä lainaa ja löysin Limiittilainat.comin kautta joustolainan, jossa oli ilmainen ensinosto jonka sain heti tilille. Kiitos!!"
Kaija Lehtinen
Porvoo
"Suunnittelin Thaimaan matkaa ja halusin lainan jolla voisin maksaa matkan sekä muita matkakuluja. Limiittilainat.com ehdotti minulle Limiitti joustolainaa."
Liina Keijonen
Jyväskylä
"Olin lähdössä Saksaan tapaamaan sukulaisia ja halusin mukaani pienen matkakassan jota pystyisin käyttämään debit-kortillani. Limiittilainat.com auttoi minua löytämään sopivan lainan!"
Detlef Maanpää
Pori
"Tarvitsin vain pienen parin sadan euron lainan. Pikavippejä ei markkinoilta enää löytynyt, joten otin limiittilainan ilmaisella ensinostolla."
Tiina Kokkonen
Helsinki

Valitse limiittilaina

Käy alla näkyvä lista läpi ja löydä sinulle sopiva limiittilaina. Valitse sinulle sopiva summa. Esimerkkilaskelmista selviää paljonko laina tulee maksamaan.

Täytä lainahakems

Klikkaa valintasi jälkeen "Hae" -nappia. Pääset tästä heti lainafirman hakemukseen. Täytä hakemus huolellisesti.

Nosta rahat tilille

Tunnistaudu vielä verkkopankkitunnuksilla ja toimita lainafirmalle tarvittavat liitteet. Saat tämän jälkeen rahat tilillesi.